Overslaan en naar de inhoud gaan
Terug

Werkgroepen buigen zich over Tabloo

Render Ext Noordoost (hero).jpg

Bij de realisatie van communicatiecentrum Tabloo duwt de lokale bevolking mee aan de kar. Zo’n zestig vrijwilligers, verdeeld over achttien werkgroepen, komen regelmatig samen om te brainstormen over de concrete uitwerking van het centrum.

Midden februari gingen de eerste werkgroepen voor Tabloo van start. Hun opdracht: tegen juni 2020 helpen vormgeven aan de inrichting, het inhoudelijke verhaal en de gemeen-schapsfunctie van het bezoekerscentrum. Ze worden daarbij ondersteund door NIRAS en door de betrokken aannemers. In totaal zullen ongeveer zestig vrijwilligers, verdeeld over achttien werkgroepen, hun schouders onder het project zetten.

Gemeenschapsfunctie

Zo’n dertig vrijwilligers bogen zich gisteravond alvast over de troeven van Tabloo voor de lokale gemeenschap. Dankzij onder andere een theaterzaal, polyvalente ruimtes en een evenementenweide heeft het centrum heel wat te bieden aan de inwoners van Dessel en Mol. Hoe Tabloo kan uitgroeien tot een belangrijke ontmoetingsplaats in de streek? Daarover werd gisteren volop gebrainstormd.

Communicatieparcours 25april2015-30 (teaser)_0.jpg
1 / 4
Render INT tribunezaal.jpg
2 / 4
Render INT Polyvalente lokalen.jpg
3 / 4
Render Ext Noordoost Voorplein.jpg
4 / 4
Communicatieparcours 25april2015-30 (teaser)_0.jpg
Render INT tribunezaal.jpg
Render INT Polyvalente lokalen.jpg
Render Ext Noordoost Voorplein.jpg